Május 7-9. Magyaroszág, Románia, Bulgária, Ungarn, Rumänien, Bulgarien

Sziasztok!

Elstartolt a HUNomád túra. Két év tervezés és szervezés után végre eljött a várva várt nap. Köszönjük szépen mindenkinek, aki hozzátett bármit. A szélnek eresztés a táborban és a búcsú a családtól is úgy sikerült, ahogy elképzeltük. Aztán elindultunk, végre. Az első napi etapot rövidre terveztük, igazából csak Velencéig mentünk, ahol a kedveseinkkel töltöttük az első éjszakát.

Die Hunomad -Tour ist gestartet. Nach 2 Jahren Planung und Organisation ist der heiß ersehnte Tag gekommen. Vielen Dank an alle, die dazu beigetragen haben. Die Abfahrt und der Abschied sind wie erwartet gelaufen und dann sind wir endlich losgefahren. Die Etappe am ersten Tag war kurz geplant, eigentlich sind wir nur bis zum Velencei-See in Ungarn gefahren, um dort mit unseren Schätzen die erste Nacht zu verbringen.


Vasárnap reggel könnyes búcsút vettünk a csajoktól és verőfényes napsütésben húztuk a gázt egész Kecskemetig, ahol a Magyar tenere klub néhány oszlopos tagjával ebédeltünk. Köszönjük a vendéglátást. Ők is ellátták minket sok jó tanáccsal és kívánsággal és elkísértek minket a román határ felé egy darabon. Mar Romániában Déva irányába motorozva kezdett ránksötétedni és szerencsére az első próbálkozásra tökéletes sátorhelyet találtunk nem messze a főúttól. Bár nem mi voltunk az egyetlenek, akiknek tetszett a hely eldugottsága, még az este járt arra egy auto, de minket meglátva gyorsan odébb is állt.